MANA POEA

Dieter en Lorenso

Hoewel wij van Ingelmunster zijn, zijn wij toch bij Mana Poea Camperverhuur terecht gekomen. En of dit een goede keuze was!

Toen wij op zoek waren om eens met een camper ‘de weide wereld’ in te trekken kwamen wij bij Frank terecht. Lang moesten wij niet meer zoeken, want meteen toen wij Frank aan de lijn hadden voelden we een klik. En toen we voor de eerste keer de camper gingen ophalen hadden we een bevestiging van deze klik.

Alles wat we nodig hadden om te kamperen was er.  Na een duidelijke uitleg was het enkel nog ons kleren, voedsel, drank en fietsen laden en we konden vertrekken.

Nu zijn we reeds voor de 2de keer op reis geweest met de nieuwe camper.  Deze keer vergezelde een bevriend koppel ons.  Ook met hen hadden de verhuurders Frank en Magali een duidelijke klik.

We hebben een prachtige reis gemaakt.  Van Ingelmunster recht naar Bretagne (St. Malo), hoewel recht…, met een camper kan je stoppen waar je wil!

Via de kustlijn zijn we terug naar België gekomen.  Een boeiende reis, zeker een aanrader!
Via Frank kunnen we zeker adressen doorgeven indien interesse.

En of we ons amuseren bij het kamperen.  De camper is zeker groot genoeg om met 4 volwassenen aangenaam en comfortabel te slapen.

Kamperen is buiten leven, de natuur en de rust – opnieuw – herontdekken!
in september huren we opnieuw een camper voor 14 dagen, deze keer gaan we nog een stapje verder, richting Spanje.

En of huren via Frank duur is…? Wij hebben de rekening reeds een paar keer gemaakt. We hebben al vele reizen gedaan gemaakt naar het buitenland in hotels.  En weet je, het is stukken goedkoper reizen en het geeft je vrijheid.

Bedankt Mana Poea en tot binnenkort!